Soalan Lazim seperator Hubungi Kami seperator Aduan dan Maklum Balas seperator Peta Laman

 

Lawatan Inovasi Ke Institut Latihan Perindustrian (ILP) Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan

Lawatan Inovasi  telah  diadakan pada 09.03.2017 (Khamis)  jam 10.00 pagi, bertempat di Insitut Latihan Perindustrian (ILP) Pengkalan Chepa,Kota Bharu, Kelantan. Lawatan tersebut dihadiri oleh pihak urusetia Inovasi JPS Kelantan, dan ahli-ahli kumpulan KIK  dan Inovasi yang akan menyertai pertanding KIK/Inovasi bagi tahun ini iaitu BPME, JPS Kuala dan JPS Jeli. Bilangan peserta yang terlibat menyertai lawatan ini adalah seramai 20 orang. Lawatan ini bertujuan menambah ilmu pengetahuan, mempelajari  dan melihat  hasil-hasil inovasi dan kreativiti pelajar-pelajar institut ini merekacipta produk-produk inovasi dan sebagai sumber inspirasi bagi ahli-ahli kumpulan KIK dan Inovasi jabatan untuk merealisasikan projek untuk jabatan.

Bersama Timbalan Pengarah ILP, Penyelaras Inovasi ILP, Penyelaras Bahagian Elektrikal Dan Kekanikal ILP Dan Kakitangan JPS Kelantan

Sesi Taklimat Pengenalan Dan Soal Jawab Antara ILP Dan JPS Kelantan

Lawatan Hasil Projek Inovasi ILP

Lawatan Ke Bengkel Kerja Elektrikal Dan Mekanikal

Sesi Bergambar Bersama Timbalan Pengarah ILP Kota Bharu

Maklumat dalam portal ini telah dikemaskini pada: 11 January 2023

PENAFIAN

JPS Negeri Kelantan tidak bertanggung jawab atas segala kerugian/kerosakan yang disebabkan oleh data yang diperolehi dari laman portal ini.

Dasar Privasi | Notis Hakcipta | Peta Laman

Paparan terbaik dengan resolusi 1280 x 800

Hakcipta © Jabatan Pengairan & Saliran Negeri Kelantan