Soalan Lazim seperator Hubungi Kami seperator Aduan dan Maklum Balas seperator Peta Laman

 

Panduan Pengguna

Berapakah kekerapan laman web ini dikemaskini?

Perubahan, pengemaskinian dan paparan maklumat dilakukan secara harian. Walaubagaimanapun, tidak semua isi kandungan dalam laman web ini dikemaskini secara harian

Apakah jenis browser dan plug-ins yang saya perlukan?

Web Browser

Laman web JPS dibangunkan menggunakan teknologi yang mengutamakan kepantasan, keselamatan dan kebolehgunaan bagi pengguna. web ini, anda dicadangkan menggunakan Internet Explorer atau Mozilla Firefox versi terkini.

Browser Plug-Ins

Melalui kepelbagaian teknologi yang digunakan, kami menawarkan anda ciri-ciri laman web dinamik iaitu pantas dan mudah digunakan. Plug-ins berikut boleh dimuat turun secara percuma dan dapat membantu anda menggunakan perkhidmatan yang ditawarkan dalam laman web ini:

Mengapakah tulisan di laman web kelihatan terlalu kecil atau terlalu besar? Bagaimana untuk membuatkannya lebih mudah dibaca?

Bagi sesetengah pengunjung laman web mungkin akan mendapati perbezaan pada saiz paparan text berbanding biasa. Jika ini berlaku, mungkin konfigurasi pada Web browser anda telah berubah. Untuk mendapatkan konfigurasi paparan text yang sesuai, anda boleh mengubah seperti dibawah:

 

Maklumat dalam portal ini telah dikemaskini pada: 19 May 2024

PENAFIAN

JPS Negeri Kelantan tidak bertanggung jawab atas segala kerugian/kerosakan yang disebabkan oleh data yang diperolehi dari laman portal ini.

Dasar Privasi | Notis Hakcipta | Peta Laman

Paparan terbaik dengan resolusi 1280 x 800

Hakcipta © Jabatan Pengairan & Saliran Negeri Kelantan